Ons adress

Kruisbergseweg 5, 7009 BL Doetinchem

0314 34 35 25

In behandeling of medische vraag?

Maandag t/m vrijdag 9:00 - 17:00

In geval van nood 24/7 bereikbaar

Bezoek de info dagen kosteloos

Rondleidingen en nuttige informatie over de behandelingen. Ook op deze dag gratis make-up advies door onze visagiste Lisette. Op deze kosteloze Info-dagen kun je bijv. onze Laser- en Operatiekamer-faciliteiten bekijken en tevens bestaat de mogelijkheid om met onze medewerkers te spreken over de diverse mogelijkheden die de kliniek jou kan bieden. De informatie wordt tevens, onder het genot van een kopje koffie, verstrekt in de vorm van presentaties.

Workshops en verwijspunten-systeem

Tevens worden er in de Kliniek regelmatig Workshops georganiseerd voor Dermatologen en Plastisch Chirurgen uit het buitenland.

Ook voor Schoonheidsspecialistes vinden er regelmatig informatieavonden plaats. Beiden organiseren wij alleen op afspraak, en bij voldoende aanwezigen. Wij onderhouden contacten met een selecte groep schoonheidsspecialisten. Indien je daarin ook geïnteresseerd bent, gelieve een mail of fax te sturen naar info@hbkliniek.nl Je kunt dan profiteren van specifieke voordelen voor jouw cliënten en jezelf.

Tevens bieden wij er Schoonheidsspecialisten en Huidtherapeuten de mogelijkheid om- alleen op afspraak- hun cliënten te vergezellen bij de Laserbehandelingen.

Thema avonden

Ook worden er in ons centrum Thema-avonden georganiseerd over diverse onderwerpen. Dit kan gaan over Botox of Aquamid-injecties, over Borstvergroting of Liposculptuur bijvoorbeeld. De onderwerpen en data worden bekend gemaakt in de regionale dagbladen en mailings.

Meld je vandaag gratis aan en maak kennis met onze specialisten!

Snelle links