Ons adress

Kruisbergseweg 5, 7009 BL Doetinchem

0314 34 35 25

In behandeling of medische vraag?

Maandag t/m vrijdag 9:00 - 17:00

In geval van nood 24/7 bereikbaar

Fillers

Wilt u graag vollere lippen? Of wilt u het volume terugbrengen in uw gezicht? Ook voor het opvullen van lijntjes rond de mond of ogen, de wangen die zijn ingevallen of het verstrakken van de kin- en kaaklijn zijn fillers uitermate geschikt. Fillers vallen onder de categorie injectables. Ze worden geïnjecteerd voor volume herstel en het opvullen of verminderen van rimpels in het gezicht. Een filler behandeling  kan de ogen, neus, mond, wangen, lippen, kin en wallen behandelen.

Natuurlijk Resultaat

Onze fillers zorgen voor een direct resultaat. De rimpel zal dus direct minder zijn, de lippen voller en de wallen minder diep. We maken altijd foto’s voor de behandeling zodat u het resultaat goed kan zien.

de behandeling

Voordat u wordt behandeld, krijgt u een uitgebreid consult. Hierin bespreken we of uw medische achtergrond geen bezwaren geeft voor de behandeling en wat uw precieze wensen zijn.

Behandelgebieden

In het Botox schema hiernaast, vindt u de gebieden die wij bij HBkliniek kunnen behandelen.

  • Jukbeenderen (1)
  • Wallen onder de ogen (2)
  • Lijntjes boven de bovenlip (3)
  • Afhangende mondhoeken / marionetten lijntjes (4)
  • Vollere lippen (5)
  • Liplijntje (6)
  • Kin rimpels / opvullen kin (7)
  • Neus / lippenplooi (8)
  • Wangen (9)
  • Correctie neusbrug (10)
HBKliniek.nl

FAQ

Voordat u wordt behandeld, krijgt u een uitgebreid consult. Hierin bespreken we of uw medische achtergrond geen bezwaren geeft voor de behandeling en wat uw precieze wensen zijn. Na uitgebreide uitleg over onze fillers stellen we vervolgens samen met u een behandelplan op.

In principe wachten tot dat iemand 21 is, maar u mag ook vanaf 18 jaar behandeld worden. Als onze arts het gevoel krijgt dat uw verwachtingen niet realistisch zijn zullen wij dit met u bespreken.

 

Direct na de behandeling kan het zijn dat u rode plekjes, wat kleine blauwe plekjes, zwelling, jeuk of gevoeligheid heeft van de injectie zelf. Het is daarom van belang om direct na de behandeling en 24 uur erna goed te koelen met ijs. 

Wanneer u uiteindelijk een keuze hebt vastgesteld moet u inderdaad reserveren. Echter, lijkt het ons verstandig dat u in eerste instantie een ‘intake’ voert met één van onze specialisten. Daar kunt u uw voorstel doen.

HBkliniek is gevestigd in Doetinchem. Onze artsen zullen u optimaal van dienst zijn om u wensen te volbrengen. U kunt op een van locatie een gratis en vrijblijvende afspraak maken voor informatie of een Botox-behandeling.

Voor overige vragen of opmerkingen adviseren wij u om contact op te nemen. 

Snelle links