Ons adress

Kruisbergseweg 5, 7009 BL Doetinchem

0314 34 35 25

In behandeling of medische vraag?

Maandag t/m vrijdag 9:00 - 17:00

In geval van nood 24/7 bereikbaar

Botox

Bij ons geen verdunde Botox of half afgemaakte Liposculptuur. Bovendien wordt voor u direct na het consult een scherpe all-in offerte gemaakt. Bij ons weet u dus meteen waar u aan toe bent. Botox is een eiwit dat uit de natuur verkregen is. Dit om de spieren te laten ontspannen. Door middel van injecties wordt dit toegepast. Botuline Toxine blokkeert direct het ‘aanspansignaal’ tussen de zenuwen en de spiertjes in de huid. Hierdoor kunnen de spiertjes in de huid niet meer (volledig) worden aangespannen.

Botox ontspant de spieren

Prikkeloverdracht wordt geblokkeerd door Botuline Toxine van de zenuwen naar de spieren, hierdoor nemen de spieren af of de werking stil kom te liggen. Botuline Toxine is een eiwit dat, in uiterst kleine hoeveelheden en sterk verdund, geïnjecteerd wordt in de spiervezels die verantwoordelijk zijn voor de lijntjes die ontstaan bij mimiek.

Botox blokkeert de zenuwen

Botuline Toxine blokkeert de werking van de zenuwen die de zweetklieren prikkelen. Hierdoor wordt voorkomen dat deze klieren zweet produceren in bijvoorbeeld oksels. Ook wordt Botuline Toxine gebruikt tegen tandenknarsen en migraine. Een van de mogelijke oorzaken voor migraine is het onbewust aanspannen van spieren in het gezicht.

De gebieden

In het Botox schema hiernaast, vindt u de gebieden die wij bij HBkliniek kunnen behandelen.

  • Voorhoofd (1)
  • Wenkbrauwlift (2)
  • Kraaienpootjes (3)
  • Frons (4)
  • Gummy Smile (5)
  • Kaaklijn en tandenknarsen (6)
  • Mondhoeken (7)
  • Kin (8)
  • Hals (9)
HBKliniek.nl

FAQ

Een zone is een gebied dat met Botuline Toxine behandeld kan worden. Bekende zones zijn frons, oog (kraaienpootjes) en voorhoofd.

In principe wachten tot dat iemand 21 is, maar u mag ook vanaf 18 jaar behandeld worden. Als onze arts het gevoel krijgt dat uw verwachtingen niet realistisch zijn zullen wij dit met u bespreken.

 

U kunt inderdaad direct na een behandeling weer aan de slag. Behoudens een lichte roodheid die na een half uur verdwenen is  en incidenteel een klein blauw plekje dat goed te camoufleren is, valt eigenlijk niet te zien dat u behandeld bent.

 

Wanneer u uiteindelijk een keuze hebt vastgesteld moet u inderdaad reserveren. Echter, lijkt het ons verstandig dat u in eerste instantie een ‘intake’ voert met één van onze specialisten. Daar kunt u uw voorstel doen.

HBkliniek is gevestigd in Doetinchem. Onze artsen zullen u optimaal van dienst zijn om u wensen te volbrengen. U kunt op een van locatie een gratis en vrijblijvende afspraak maken voor informatie of een Botox-behandeling.

Voor overige vragen of opmerkingen adviseren wij u om contact op te nemen. 

Snelle links